About us

Fleur den Velden

Ik heb heel wat ervaring omdat ik loop en als trainer bij de gymnastiek werk. Ik ben geen medische arts maar ik ben een trainer met meer dan 10 jaar van ervaring. Ik heb sommige boeken over opleiding geschreven en ik probeer om andere mensen te helpen ook op te leiden. Ik ben ook de eigenaar van een gymnastiek ik waarbij opleid. Zo sta ik altijd tot uw dienst. U kunt me contacteren als u hulp nodig hebt of om het even welke raad nodig hebt. Ik houd van alles te lezen die hier wordt gepost, en een sectie gewijd aan kleding gecreeerd. Ga zo daar en geef uw suggesties. Als u geen wat om weet te kopen, u zou moeten het controleren uit omdat het heel wat van informatie en een grote plaats om raad en raad is te vragen vrij bent.

Ik wilde altijd dit doen omdat het hetzelfde als een „blog“ op Internet is en ik wilde het een plaats voor mijn ventilators zijn om aan me en aandeelervaringen en gedachten te verbinden. Deze blog zal helpen om een nieuw type van persoon aan Internet te brengen dat ik ongeveer zo opgewekt ben!

Ik ben geobsedeerd met sweatpants sinds ik de „Glamour“ advertenties in een tijdschrift over een meisje zag dat een carrière als „sweatpantskunstenaar“ wilde hebben. Ik werd geïntrigeerd door het idee en besliste dit in het leven en het werk te maken. Mijn inspiratie heeft altijd de verhalen en de ervaringen van mij en andere mensen moeten delen die een rente in het maken sweatpants hebben. Ik heb een unieke levensbeschouwing en de wereld en ik wil mijn visie aan het leven brengen.

Mijn vader altijd vertelde me om hen zelf te maken. Als hij hier die was, zou hij me sweatpants maken van zijn sweatpants wordt gemaakt. En dan zou ik een sweater kopen, en wij zouden de aanbiddelijkste dag hebben. Dat deed mijn vader altijd dat voor me. Ik heb de beste sweater en nu zijn wij gelukkig allen.

Dat is geen overdrijving. Ik ga hetzelfde ding voor u doen. Ik wil u me bij me op dit avontuur aansluiten. Dit is waar u me met mijn doel zult kunnen helpen te verkopen sweatpants, en ik weet dat u alle steun zult hebben u tot het een werkelijkheid moet maken. Dit is een belangrijk project, en ik heb uw hulp nodig om dit te maken gebeuren. Waarom ik Uw Hulp nodig heb Ik ben niet alleen, en ik heb veel van een team niet. Ik moet al het doen zelf. Mijn vader wilde me het doen zelf toen hij jong was. Zo toen ik volwassen werd besliste ik ik nieuwe zaken zou beginnen die hij voor me in werking zou stellen. Hij kon dat met zijn broer en me doen.