contacteer mij

Fleur den Velden

Contact Form

Ik ben altijd bereid om van u te horen en ik zal waarschijnlijk antwoorden op uw commentaar met één of ander soort antwoord of zelfs een leerprogramma op hoe te om sweatpants te naaien. Ik heb onlangs een klein probleem met mijn plaats gehad, zodat kunt u waarschijnlijk veronderstellen wat het is. Ik kwam enkel vanochtend te weten dat ik een probleem met de voorsectie van mijn sweatpants wordt gevangen worden die gehad heb die in het Web van de stof, en uiteindelijk, de gehele voorzijde van de stof is beschadigd. Er is slechts één manier om dit te bevestigen: Ik ben niet zeer ervaren met het naaien van om het even wat, zodat als u beslist deze sweatshirts te naaien, stel ik voor dat u met de volgende methodes gaat: Ik heb beelden van andere methoden gezien, maar ik heb hen niet allen geprobeerd. Zo, uiteindelijk, ga ik enkel over mijn methode schrijven die het beste voor me werkt.

Als u me wilt contacteren zal ik in mijn huis zijn dat sweatpants draagt, enkel ben zorgvuldig om uw ogen op me te houden omdat ik sweatpants zal dragen.

Hoe te vertellen als u „goede“ sweatpants bekijkt: Ik heb sweatpants sinds 2005 gedragen, en ik zal toelaten, soms stinken mijn sweatpants. Maar ik moet zeggen, heb ik een vrij goed idee van wat goede sweatpants is ruiken. Ik heb geconstateerd dat ik veel meer word aangetrokken naar deze sweatpants wanneer zij zeer vers zijn, omdat ik een zeer sterke drang krijg om een snuifjerecht te nemen nadat ik hen heb aangezet. Ik ben zeker het geen gemeenschappelijk probleem is, maar het gebeurt. Ik probeer enkel om het met een korreltje zout te nemen en te proberen om tot het niet een probleem voor anderen te maken. Als u vindt dat uw sweatpants slecht ruiken, geef geen hoop op hen op. Zij werken nog. Mijn sweatpants zijn mijn favoriet deel van mijn uitrusting. Ik heb geconstateerd dat de meeste mensen enkel geen wat om onder hun sweatpants weten te dragen.

Openingstijden